Freetrailer meddeler i dag, at de udvider samarbejdet med Silvan, så antallet af trailere udvides med 20%, så antallet nu i alt udgør næsten 500 trailere.

Udvidelsen giver Silvan 80 yderligere trailere fordelt på 27 af byggemarkedskædens 42 lokationer rundt omkring i Danmark.

Efterspørgslen efter Freetrailers selvbetjente transportkoncept er stigende i Silvans byggemarkeder, så det giver god mening at udvide kapaciteten, og dermed tilbyde et tilgængeligt serviceprodukt, når der opstår et transportbehov. Samtidigt sikrer de mange udlejninger, at Silvans budskaber kommer ud at køre over hele Danmark.

Silvan er en vigtig samarbejdspartner for Freetrailer, og ifm. dagens nyhed udtaler Country Manager i Danmark, Thomas Munksgaard:

Efterspørgslen efter Freetrailers selvbetjente transportløsning er stigende. På det danske marked har især Silvan har set en markant fremgang i antallet af udlejninger. Med den nye udvidede aftale øger vi kapaciteten hos Silvan med næsten 20% til gavn for såvel Silvan som Silvans kunder, og så naturligvis de mange andre danskere, som har brug for en gratis trailer i et par timer. Vi glæder os over aftalen og ser frem til et fortsat frugtbart samarbejde med Silvan, som er en mangeårige samarbejdspartner.