Freetrailer har i dag meddelt, at 700.000 aktier skifter hænder i Freetrailer Group A/S.

Sælger er Freetrailers bestyrelsesformand og medstifter Allan Sønderskov Darré, som har besluttet at nedbringe sin position i selskabet. Allan Sønderskov Darré har af personlige årsager ønsket at nedbringe sin position. Det var vigtigt for Allan at sælge til købere, som bakker op omkring selskabets strategi, hvorfor køberne er en kreds af nuværende investorer, bestyrelsesmedlemmer og ledende medarbejdere.

Køberne er nuværende investorer i Freetrailer; Dico A/S, som øger deres position til godt 14%, og Greve Trailer Center som øger sin position til godt 10%. Endvidere har Freetrailers bestyrelsesmedlem Nicolai Frisch Erichsen, Freetrailers Group CEO Philip Filipsen og Group CFO Martin Damm købt en andel af aktierne.

Mikael Konnerup, som er direktør i Dico A/S, udtaler:

Vi har været investorer i Freetrailer Group A/S siden børsintroduktionen i 2018. Vi har stor tiltro til Freetrailers forretningsmodel og koncept og til de muligheder der ligger for udviklingen af Freetrailer både på eksisterende markeder, men i særdeleshed også på nye markeder i Europa. Det var derfor ikke en svær beslutning at øge vores eksponering i Freetrailer Group A/S, da muligheden opstod.