Hvis man ønsker at følge udviklingen hos Freetrailer, kan det være en god idé at følge selskabets LinkedIn-profil. Her har selskabet på det seneste annonceret flere spændende nyheder.

Freetrailer har bl.a. opdateret på sit samarbejde med Føtex, som har udvidet samarbejdet til at indeholde yderligere syv lokationer. Dermed kan Freetrailer-brugere også leje trailere ved Føtex i Odense V, Ikast, Frederikssund, Faaborg, Roskilde, Køge og Korsør. 25 Føtex-varehuse tilbyder nu Freetrailer-konceptet til deres kunder.

I Sverige har Freetrailer indgået et partnerskab med Bäckebol Center, som er et shoppingcenter. Partnerskabet indebærer, at centeret sammen med sine 26 butikker fremover tilbyder gratis lån af trailere til deres kunder.

I Norge har Second Space udvidet samarbejdet, så man fremover kan låne trailere ved Second Space Grini Næringspark. Mere end 6 Second Space-butikker har valgt at være en del af Freetrailers populære delekoncept med gratis lån af Freetrailer for kunder og borgere, og nu tilslutter Second Space i Grini sig også.

Derudover bliver Freetrailer ved med at udvide konceptet i Tyskland, hvor partnerskabet mellem IKEA og Freetrailer er centralt. Oliver Wagner, som er Team Assistant Customer Service hos IKEA i Hamburg-Schnelsen, har udtalt:

Vi ønsker at gøre livet lettere for vores kunder i Hamurg-Schnelsen. Samarbejdet med Freetrailer er et skridt i den rigtige retning. Derfor er vi glade for, at vi nu har givet vores kunder mulighed for at låne en trailer gratis til deres daglige behov.