GreenMobility meddelte i sidste uge på LinkedIn, at 200 biler er på vej til Belgien i byerne Bruxelles, Antwerpen og Gent.

Efter to år på det belgiske marked er GreenMobility’s deleøkonomiske koncept blevet en integreret del af byerne med en voksende brugerbase det seneste år. Derudover er Belgien tæt på at blive det tredje marked, hvor selskabet når break-even.

Nyheden om de 200 biler på vej til Belgien kom ugen efter, at selskabet annoncerede en ny strategi, der skal konsolidere kernemarkederne, og sikre, at der ikke er behov for yderligere kapital gennem 2023. I den forbindelse meddelte selskabet desuden, at de lukker de svenske og tyske markeder, og forventer at flytte bilerne til markeder med højere omsætning per bil. Her er det belgiske marked et af disse markeder.

GreenMobility’s Country Manager i Belgien, Steve Van Avermaet, udtalte ifm. det øgede antal biler i Belgien:

We have already proved that our business model works and that it is absolutely possible to make 100% electric car sharing profitable. Reaching break-even soon is an important signal that the market is ready and that this sector, which is still in its infancy, is future-proof.