GreenMobility offentliggjorde i går en strategisk opdatering med intentionen om at forlade det belgiske marked for at fokusere ressourcerne på det danske marked.

GreenMobility har derfor besluttet enten at sælge det lokale datterselskab i Belgien eller lukke det ned. Derudover fastholder selskabet sin ambition om profitabilitet i 2024. Gårsdagens strategiske opdatering kommer efter, at GreenMobility tilbage i december annoncerede ønsket om at træde ud af det finske og hollandske marked hurtigst muligt.

I de kommende måneder vil GreenMobility arbejde på frasalget eller lukningen i Belgien, og vil i denne proces flytte biler til Danmark for at understøtte ekspansionen på hjemmemarkedet. GreenMobility vil løfte antallet af elektriske køretøjer i København til mere end 1.000 biler, og dermed være klar markedsleder på markedet. I Aarhus vil GreenMobility også styrke sin flåde, så den samlede danske flåde af elektriske køretøjer udgør omkring 1.200 delebiler.

Både i januar og februar 2024 har GreenMobility sat nye rekorder i København målt på antallet af ture. I februar ramte selskabet næsten 74.000 ture, hvorfor de overgik den rekord, som blev sat i måneden forinden med 63.000 ture i København i januar 2024.

GreenMobility vil offentliggøre guidance for 2024, når de på torsdag den 14. marts 2024 offentliggør årsregnskab for 2023.