GreenMobility imødekommer en af de store problemstillinger i byen, uden at forbrugeren skal gå ned på komfort. Transport er for mange en vigtig del af hverdagen, og det kan til tider være kaotisk for nogle at finde alternativer til bilen.

Derfor opleves der også stor trængsel i særligt storbyerne, hvor der er en større mængde biler, end hvad der forekommer af parkeringspladser. Derfor bliver parkeringen i midtbyen ofte en meget dyr fornøjelse. Foruden de praktiske problemstillinger ved en stor mængde af biler, er der også udfordringer med forureningen.

For at imødekomme dette, har GreenMobility lavet et deleøkonomisk netværk af elbiler, som kan lejes ’on the go’, dvs bilen bookes og åbnes via appen. Leje af bilen er inklusive strøm, forsikring og parkeringen indenfor zonen. En hyppig bruger kan også tegne et abonnement, hvor der opnås rabat på alle pakker, der kan købes igennem appen.

GreenMobility har på nuværende tidspunkt en flåde på over 1.600 biler, der har sparet miljøet for mere end 3.600 ton CO2 fordelt over København, Aarhus, Malmø, Göteborg, Helsinki, Düsseldorf, Köln, Amsterdam, Antwerpen, Gent og Bruxelles.

I august offentliggjorde GreenMobility regnskab for andet kvartal af 2022, hvor selskabet fjernede sine forventninger om at lancere sit koncept i 2-4 yderligere byer i andet halvår af 2022, som følge af leveringsproblemer af nye biler. Regnskabsmæssigt løftede GreenMobility sin omsætning med 53% YoY til 23.3 mio. kroner i Q2. Grundet store investeringer endte resultatet efter skat med et minus på 16.6 mio. kroner i overensstemmelse med deres guidance. I 2022 forventer GreenMobility at nå en omsætning på 100-110 mio. kroner med et negativt resultat på 60-70 mio. kroner, og kommer med en opdatering på tredje kvartal d. 13. oktober 2022.