GreenMobility oplever hvert år øget travlhed omkring julen, hvor der opleves en ekstra høj efterspørgsel på deres el-delebiler.

I år kan GreenMobility se en vækst på mere end 120% i salget af deres julepakker i forhold til sidste år. Det kan indikere, at flere vælger at benytte de grønne el-delebiler til at besøge familie og venner her i juletiden.

GreenMobility kan ligeledes berette om, at juleaftensdag i tidsrummet 10-17 og efter kl. 22 historisk er nogle af de allertravleste timer på året, hvor der normalt køres flere tusinde ture.

Nuværende CFO, Anders Wall har desuden valgt at opsige sin stilling efter 6 år hos koncernen. Anders Wall forbliver dog i selskabet de kommende måneder, mens nuværende Head of Finance, Mads Korning bliver overdraget CFO-rollen, og effektivt overtager denne rolle til foråret.

I forbindelse med den store juletrafik udtaler Head of Marketing, Troels Sletved:

Der er virkelig gang i hjulene når folk er på vej til- og fra julearrangementerne. Beregninger viser at vores biler i det pågældende tidsrum tilbagelægger en distance som næsten svarer til en tur rundt om jorden ved ækvator. Samtidig har vi tidligere kunne se, at omkring 20% af vores biler rent faktisk holder parkeret udenfor vores hovedzoner i København og Aarhus i de aftentimer hvor folk traditionelt sidder ved julebordet. Det er et tal som vi forventer stiger yderligere den kommende juleaften.