Konsolidator har i dag annonceret lanceringen af selskabets nye mapping-modul, som er drevet af OpenAI, og skal gøre onboardingprocessen mere effektiv.

Det er en væsentlig del af Konsolidators vækstrejse at gøre det muligt for kunderne at onboarde sig selv til selskabets software for at gøre processen hurtigere og mindre ressourcekrævende. Med lanceringen af dagens AI-modul har Konsolidator taget et væsentligt skridt i rejsen mod at opnå dette.

En vigtig del af Konsolidators strategi ”Unfolding the potential” er opbygget omkring et øget fokus på kundeprøveperioder samt integration med eksisterende cloudbaserede regnskabssystemer. Ved at fokusere på nye teknologier forbliver Konsolidator relevant i et marked, der er i konstant udvikling og ligeledes efterspørger moderne og lette løsninger. Målet er at give små og mellemstore virksomheder mulighed for at teste selskabets software, hvor mapping er en tung del af onboarding processen. Dermed kan Konsolidator onboarde flere kunder hurtigere med færre ressourcer.

Konsolidators CEO, Claus Finderup Grove udtaler i denne forbindelse:

Vi er begejstret for vores første forsøg med at bruge OpenAi og den enorme værdi det tilfører vores kunder. Vores virksomhedsmission – to make CFOs and Auditors better – er altid vores hovedfokus. Og ved at tilpasse os til og omfavne OpenAI kan vi skabe endnu mere værdi for vores kunder i onboardingprocessen, og snart også i afstemningsprocesses og udarbejdelsen af budget og forecast.