Konsolidator giver løbende opdateringer på et udvalg af selskabets nye kunder, og i den seneste periode har selskabet bl.a. annonceret tre nye svenske kunder.

Da Konsolidator offentliggjorde regnskab for andet kvartal, kunne de informere om, at de havde oplevet det bedste kvartal til dato på det svenske marked. På det svenske og norske marked havde de til sammen hentet 13 ud af de i alt 22 nye kunder i andet kvartal. Det bragte Konsolidator op på 245 kunder fordelt over 20 forskellige lande ved udgangen af andet kvartal.

I den seneste tid har Konsolidator også offentliggjort, at de har tilføjet Job Solution og M3 Bygg til kundelisten. For et par uger sider meddelte Konsolidator, at Mekka Traffic Group ligeledes er tilføjet til kundelisten, hvorfor tre svenske kunder er blevet offentliggjort i den seneste tid. Mekka Traffic Group er med sine 30 lokationer i Sverige og over 2.000 ansatte et godt eksempel på typen af virksomheder, som Konsolidator ønsker at henvende sig til.

I Danmark har Konsolidator inden for den seneste måned budt velkommen til Mermaid Medical Group og Ennogie. Sidstnævnte er noteret på hovedbørsen i København, og bliver dermed endnu et selskab til listen over børsnoterede danske selskaber på Konsolidators kundeliste. Listen af børsnoterede kunder tæller i forvejen selskaber som NTG, Zealand Pharma, Trifork, DS Norden og Bootz.

For et par måneder siden annoncerede Konsolidator også think-cell software som ny kunde på det tyske marked, og i andet kvartal af 2022 hentede Konsolidator endnu en kunde i DACH-området.

Konsolidator har desuden i dag meddelt, at de har indgået et partnerskab med det australske softwareselskab, Phocas. Samarbejdet betyder, at Konsolidator styrker sin software ved at tilføje endnu et add-on, som allerede består af EasyX og Leasify. Konsolidator forventer, at 5-10% af deres eksisterende kunder vil implementere Phocas.