Analyst Group har i dag offentliggjort sin Equity Research Report på OrderYOYO, hvor de har estimeret en fair value per aktie på 19,3 kroner.

I analysen sættes der bl.a. fokus på det store marked, som OrderYOYO kan erobre. Det vurderes, at markedet har en størrelse på over 50 mia. kroner, og selvom OrderYOYO allerede har opbygget en markedsledende position, er der fortsat stort potentiale på markedet. Det vigtige britiske marked er ifølge analysen kun penetreret 10%.

Der bliver ligeledes sat fokus på det tyske marked, hvor OrderYOYO tilbage i august 2021 opkøbte Happz for at positionere sig på det tyske marked. Som det fremgår på billedet, er Tyskland det marked med næststørst potentiale for OrderYOYO med 24.000 potentielle restaurantpartnere svarende til en estimeret markedsstørrelse på 19,3 mia. kroner. Analyst Group estimerer desuden, at OrderYOYO vil nå en ARR på 295 mio. kroner i 2024. Ved udgangen af 2021 realiserede OrderYOYO en ARR på 120 mio. kroner.

I analysens bear-case vurderes aktiekursen til kurs 10. I analysens base-case vurderes aktiekursen til kurs 19,3. I analysens bull-case vurderes aktiekursen til kurs 25,9. Du kan finde analysen her.