OrderYOYO meddelte i weekenden, at selskabets bestyrelsesformand, Preben Damgaard Nielsen, stopper som formand og bestyrelsesmedlem med omgående virkning grundet personlige årsager. 

Ændringen i bestyrelsestoppen sker i en spændende periode for OrderYOYO, der for kort tid siden har fusioneret med virksomheden app smart, der har medvirket til to opjusteringer i indeværende regnskabsår. Ved udgangen af første halvår havde OrderYOYO og app smart samlet 9.534 restaurant-partnere, hvilket selskabet ønsker at løfte til over 25.000 partnere ved udgangen af 2025.

Ved udgangen af tredje kvartal havde OrderYOYO en konsolideret ARR på 185 mio. kroner, hvorfor selskabet allerede er i intervallet for selskabets målsætning for 2022, hvor selskabet guider med at nå en ARR på 185-200 mio. kroner med et EBITDA på -5 til 0 mio. kroner. I 2023 forventer OrderYOYO at løfte sin ARR til 215-230 mio. kroner med et positivt EBITDA på 5-15 mio. kroner.

Bestyrelsen hos OrderYOYO har nu igangsat søgningen efter en ny bestyrelsesformand. Indtil en ny bestyrelsesformand er fundet, vil Ulla Brockenhuus-Schack fungere som bestyrelsesformand. Ulla Brockenhuus-Schack er Managing Partner hos SEED Capital, OrderYOYOs største aktionær, og har været en del af bestyrelsen siden juni 2016.