Pila Pharma er blevet udvalgt til at skulle deltage i det regionale skaleringsprogram ved navn 10 X Health.

Programmet er organiseret af Smile Incubator and Medicon Village i Lund, Sverige, og er delvist sponseret af the European Regional Development Fund, hvilket medfører, at det er omkostningsfrit for Pila Pharma at deltage i skaleringsprogrammet. Programmet har til hensigt at hjælpe mindre life science selskaber med at accelerere deres vækst.

Programmet kører over 11 måneder, hvor det vil berøre ni kerneområder, der skal til for at evaluere og vækste ens virksomhed både ift. kapitalrejsninger, reguleringer og den korrekte markedsbedømmelse, samt tilgang til markedet. Dette er et spændende kapitel for Pila Pharma, der har fokuseret forretningen til kernen, og fokuserer på at udvikle deres pille til behandling af overvægtige personer med diabetes.

I denne forbindelse udtaler CEO, Dorte X. Gram:

Jeg er glad for, at Pila Pharma er blevet udvalgt til at være en ud af syv regionale life-science-virksomheder til at få glæde af denne økonomiske og regionale støtte fra programmet “10 x Health”, og timingen er virkelig perfekt. Vi er i øjeblikket på vej mod det sidste lille kliniske forsøg med XEN-D0501 i overvægtige personer med diabetes, inden vi går ind i en fase med større kliniske undersøgelser med behov for at opskalere vores forretning.