Re-Match meddeler i dag, at de ansætter Anders Lykke Jacobsen som ny CFO til at eksekvere selskabets ekspansive strategi.

Efter succesfuldt at have gennemført sin børsnotering og udviklet fabrikskonceptet for de fremtidige Re-Match genindvindingsanlæg, har Re-Match vendt sit fokus mod planen for accelereret international vækst. Til dette formål har virksomheden ansat Anders Lykke Jacobsen, mens Thomas Bech Albertes bliver i selskabet i en periode for at understøtte overgangen til den nye CFO.

Anders Lykke Jacobsen har bl.a. været CFO i Bühler-koncernen og VP Corporate Finance hos Welltec. Han bliver en vigtig del af at skulle føre selskabets fabriksudrulningsplan til livs, hvor selskabet vil have 24 fabrikker på global plan inden for de næste 10 år. Han tiltræder stillingen d. 16. august 2022.

Re-Match’s CEO, Nikolaj Magne Larsen udtaler:

Vi er meget glade for at byde Anders velkommen til Re-Match. Han kommer med tung erfaring fra ledelse og vækst af finansteams i internationale højvækstvirksomheder, hvilket er en central kompetence for den rejse, der ligger foran os.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Thomas Bech Albertsen for hans bidrag til professionaliseringen af Re-Matchs organisation på rejsen mod at blive den nye standard inden for genbrug af kunstgræs – og for hans utrættelige indsats i arbejdet mod vores børsnotering. Jeg er også glad for, at Thomas har indvilliget i at blive i Re-Match indtil videre for at sikre en god overgang.