Danske CS MEDICA har i dag offentliggjort regnskab for tredje kvartal af selskabets skæve regnskabsår.

Her fremgår det, at CS MEDICA har realiseret en omsætning på 1,1 mio. kroner i kvartalet, hvilket udgør en stor andel af den samlede omsætning ÅTD på 1,3 mio. kroner.

Det fremgår ligeledes at resultatet før skat lyder på et tab på 5,7 mio. kroner, hvilket er en væsentlig tilbagegang sammenlignet med samme periode sidste år, hvor selskabet leverede et positivt resultat. Det skal ses i lyset af, at CS MEDICA har investeret meget i deres fremtidige vækst, hvor seneste udmelding er en forventet omsætning på 12 mio. koner i indeværende regnskabsår.

Gennem deres 25 største distributører har CS MEDICA indtil videre opbygget en potentiel ordrepipeline på op mod 650,5 mio. kroner frem mod 2025, hvilket er væsentligt højere end eksisterende omsætning. CS MEDICA har med andre ord investeret meget i en kommercialisering af selskabet, hvor de transformeres markant over en kort årrække. CS MEDICA har fokus på at etablere sig globalt, fremfor kun på det europæiske marked.

Generelt er CS MEDICA i en begivenhedsrig periode med mange nyheder. Ledelsen viser stor tiltro til CS MEDICAs fremtidige rejse, hvor CEO, Lone Henriksen efter periodens afslutning har købt yderligere aktier af tre omgange. Dertil har CEO, Lone Henriksen og CFO, Gitte Lund Henriksen udvidet deres lock-up periode frem til august 2023, hvilket svarer til en 12 måneders forlængelse for selskabet.