Regnskabssæsonen på den danske vækstbørs er for alvor skudt i gang, hvilket også har præget ugens udvikling, hvor Scape Technologies, Wirtek og Cessatech indtager topplaceringerne.

Wirtek er steget 17%, efter selskabet offentliggjorde regnskab for andet kvartal i onsdags. Her fastholdte Wirtek sine opjusterede forventninger, og kunne berette om en omsætningsvækst på 82% samt en vækst i EBITDA på 109% i første halvår. Wirtek har desuden løftet den internationale omsætning til at udgøre 50% af omsætningen i kvartalet mod 39% i samme periode sidste år.

Cessatech er steget 14%, og går en spændende tid i møde, hvor der forventeligt i tredje kvartal vil komme toplinjeresultater fra et vigtigt forsøg. Et andet Spotlight-selskab, CS MEDICA, slutter ugen med en stigning på 6%, efter selskabet fredag offentliggjorde regnskab for tredje kvartal af selskabets skæve regnskabsår. CS MEDICA er i en begivenhedsrig periode, og står ifølge selskabet til at løfte omsætningen markant de kommende år.

Brain+ slutter ugen med en fremgang på 4%. Selskabet meddelte tidligere på ugen, at de vil indstille tre nye personer til bestyrelsen med stor international erfaring samt kompetencer, der kan hjælpe Brain+ i den kommende fase som værende et kommercielt selskab. Re-Match har ligeledes haft nyt på det organisatoriske niveau, og har ansat Anders Lykke Jacobsen som ny CFO.

Regnskabsnyt har der også været fra Konsolidator og SPENN Technology, som slutter ugen med minusser på hhv. 4% og 12%. Konsolidator har i andet kvartal løftet sin ARR til 15,6 mio. kroner, og fastholder forventningerne om at nå en ARR på 19-22 mio. kroner ved udgangen af året. SPENN nåede i første halvår en omsætning på 70,3 mio. kroner, hvilket var en stor fremgang ift. omsætningen på 0,2 mio. kroner i samme periode sidste år. Den store fremgang kan særligt tilskrives overtagelsen af Kazang.