Re-Match offentliggjorde sent i går aftes årsregnskab for 2021, ca. et kvartal efter deres notering på First North Premier.

Siden noteringen har Re-Match leveret på vigtige milepæle beskrevet i prospektet. Den nye fabriksbygning i Holland stod færdig tre måneder før tid, maskinerne er bestilt og overholder både tidslinje og budget, hvilket gør det muligt at starte driften i slutningen af 2022. I Frankrig går det hurtigt frem for joint venture-selskabet, som har underskrevet byggekontrakten for bygningen i Alsace. Disse fabrikker får dobbelt så stor kapacitet som Re-Match-anlægget i Herning.

Desuden satte den danske fabrik ny produktionsrekord i forhold til 2020-tallene med en stigning på 22%. I alt 26.000 ton kunstgræs blev behandlet.

Med den nuværende fabrik i gang i Herning og den næste af de nye fabrikker først i drift i slutningen af 2022, forventes det, at virksomheden vil se en omsætning i 2022 svarende til 2021. Re-Match forventer også fortsatte stigninger i omsætningen af slutprodukter, som i 2021 hvor væksten lå omkring 6%. Re-Match nåede i 2021 en omsætning på 28,6 mio. kroner.

Selskabets CEO, Nikolaj Magne Larsen udtaler ifm. regnskabet:

Som beskrevet i børsprospektet vil den kommende omsætningsvækst stamme fra den næste bølge af fabrikker, hvor anlæggene i Holland, Frankrig og USA forventes at være i drift i slutningen af 2022 og i 2023. Som planlagt vil vi i år investere i at opbygge fabrikkernes organisationer, hvilket vil øge omkostningniveauet for HR-aktiviteterne i forhold til 2021.