Re-Match har to fabrikker undervejs i hhv. Holland og Frankrig. Her til morgen fortæller de, at rejsen mod en global tilstedeværelse fortsætter, og forbereder nu deres indtræden på det amerikanske marked.

Grundlægger og tidligere CEO, Dennis Andersen, indtræder per 1. maj i en fuldtidsstilling som Vice President of Sales, USA. Som følge af den nye ansættelse udtræder Dennis Andersen af bestyrelsen på den ordinære generalforsamling den 19. april.

Re-Match har allerede fundet en lokation i Pennsylvanien. Det amerikanske marked er det største i verden, og derfor også det marked med størst potentiale for Re-Match. CEO og medstifter af Re-match, Nikolaj Magne Larsen udtaler i denne forbindelse:

Jeg er meget glad for, at Dennis har sagt ja til at påtage sig opgaven med at drive den fortsatte ekspansion af Re-Match i USA. Han kender markedet, har et kæmpe netværk, og så kender han Re-Match, vores processer og slutprodukter ud og ind. Dét vil være en stor fordel i det arbejde, vi har foran os, og sammen med Dennis ser jeg frem til at gøre ægte genbrug af kunstgræs tilgængelig i USA.