DK Company har valgt SameSystem som samarbejdspartner på udrulningen af virksomhedens workforce management-løsning til b.youngs 81 butikker i Norge.

DK Company samarbejder i forvejen med SameSystem, og med udvidelsen til mod nord, kommer SameSystem til at assistere DK Company i hele Europa. SameSystems workforce management-system skal fremover hjælpe kædens ledere og ansatte i butikkerne med en yderligere professionalisering af driften, og i særdeleshed en mere effektiv styring af arbejdskraften end hidtil.

Med SameSystems forecasting-modul kan b.young – på baggrund af historiske data og machine learning, også kendt som AI – forudse den aktuelle forventede trafik i den enkelte butik, hvilket letter planlægningen af nødvendige ressourcer. Det gør det det muligt for både butikschefer og ansatte at være fokuserede på den respektive butiksdrift.

SameSystems CEO, Henrik Salicath udtaler:

Vi er meget stolte over, at b.young vælger at tage os med til Norge. b.youngs behov for en løsning, der er skræddersyet til flere markeder, er ikke ny for os. Vi har gennem mange år udviklet en tidssvarende løsning, der med specialiseret viden om de enkelte markeder og specifikke arbejdsmæssige vilkår gør det det muligt for brands med en international tilstedeværelse at være knivskarpe på alle deres markeder.