fbpx

SameSystem

Introduktion til SameSystem

Om SameSystem

SameSystem er en SaaS-virksomhed med en stærk position på det europæiske marked. Selskabet tilbyder en WFM-løsning, der blandt andet kan levere timeregistrering, automatisk lønberegning og rapportering.

SameSystem er en etableret virksomhed, der har leveret stabil vækst de seneste mange år med sorte tal på bunden. Selskabet var ved børsnoteringen repræsenteret i 21 lande med 731 kunder og 119 medarbejdere. Kundeporteføljen indeholder blandt andet virksomheder som IKEA, BESTSELLER, Normal, Matas, DK Company og Intersport.

Med sin stærke position på det europæiske marked stræber SameSystem efter at blive Europas førende inden for Retail WFM-løsninger.

Følg aktiekursen her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over SameSystems seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden august 2021.

CEO: Henrik Peter Salicath

Henrik tiltrådte som administrerende direktør hos SameSystem i april 2021. Henrik har mere end 20 års erfaring fra internationale virksomheder, hvor han derfra blandt andet har god erfaring med ledelse, salg og markering.

Han har blandt andet arbejdet for Microsoft, Columbus og Tectura.

IR-kontakt: henrik.salicath@samesystem.com

Henrik Salicath - CEO SameSystem

Tilmeld dig SameSystems investor-nyheder