SPENN har her til morgen meddelt, at de er blevet udvalgt til at deltage i ”Mastercard Start Path Crypto”, som er et program, der skal give partnere muligheder, indsigter og værktøjer til at vækste.

Dette giver også Mastercard rettigheder til at investere i SPENN. Mastercard har sikret sig en deltagelse på op til 10% af yderligere finansiering af SPENN, som følge af SPENNS deltagelse i krypto programmet.

Foruden SPENN er fem andre selskaber blevet udvalgt i denne tredje udgave af Start Path Crypto. Fælles for selskaberne er, at de alle arbejder på at få fordelene fra blockchain ud til flere personer, samt er vurderet ”scale-ready” af Mastercard.

SPENN arbejder tæt med regulatorer og banker for at gøre krypto til et mere almindeligt værktøj, som også er brugervenligt. Gennem SPENNS blockchainsystem, sparer de bankerne for mange udgifter, hvilket tillader flere folk at få adgang til bankydelserne. Gennem SPENNs system kan folk administrere deres opsparinger, betalinger, investeringer samt optage lån.

Det er ikke en problemstilling, som vi kender i Danmark. Det er dog et væsentligt problem i udviklingslande, hvor SPENN forventer at kunne opnå store andele af de markeder, som de operer i.

I forbindelse med dagens nyhed udtaler CEO, Jens Glaso:

We are super excited to be part of the Mastercard Start Path Crypto program. This is a unique opportunity to partner with a global fintech and crypto player, which displays a desire and ability to accelerate SPENN in the crypto sphere. Former participants in the Start Path program include fintech giant Revolut, valued at 33 billion dollars in the latest financing round – just to give people a sense of the magnitude and exclusivity of being included in this program.