I næste uge skydes en ny regnskabssæson på den danske vækstbørs i gang, hvor vi kan dykke ned i en masse regnskaber.

Personligt elsker jeg regnskabssæsoner. Der sker en masse, og vi får som investorer et opdateret indblik i virksomhedens udvikling. Det gælder alt fra konkrete tal som omsætning, vækst og EBITDA, men som regel også ledelsens kommentarer til udviklingen.

For at klæde dig bedst muligt på til den kommende regnskabssæson på den danske vækstbørs, kan du her finde et overblik over relevante regnskabsdatoer, som du kan skrive i kalenderen. Overblikket tager udgangspunkt i vores senest opdaterede version af vores regnskabskalender, som du kan finde her. I vores regnskabskalender kan du ligeledes tilføje regnskaberne til din egen personlige kalender. Regnskabssæsonen for august skydes i gang i uge 32, helt konkret den 10. august.

Læs også: Spændende periode på vækstbørsen venter.

Uge 32

Den 10. august: Vil både Wirtek og Konsolidator levere regnskab for andet kvartal. Begge selskaber har i første halvår været ude med en opjustering.

Den 11. august: Vil SPENN Technology offentliggøre regnskab for første halvår.

Den 12. august: Vil CS MEDICA offentliggøre regnskab for tredje kvartal af selskabets skæve regnskabsår.

Uge 33

Den 17. august: Vil Risk Intelligence offentliggøre regnskab før andet kvartal. Trophy Games vil offentliggøre regnskab for første halvår.

Den 18. august: Vil Stenocare og ViroGates præsentere regnskab for andet kvartal. WindowMaster og Scape Technologies vil præsentere regnskab for første halvår.

Den 19. august: Vil Cessatech offentliggøre regnskab for andet kvartal.

Uge 34

Den 22. august: Vil OrderYOYO, Q-Interline og Donkey Republic offentliggøre regnskab for første halvår.

Den 23. august: Vil Copyright Agent og Digizuite offentliggøre regnskab for første halvår.

Den 24. august: Vil Erria og NORD.investments præsentere regnskab for første halvår. Penneo, som er rykket op på hovedbørsen, vil desuden præsentere regnskab for andet kvartal.

Den 25. august: Vil EgnsInvest, Nexcom, Scandion Oncology, Curasight, Audientes, DanCann Pharma, 2cureX, Linkfire og Agillic levere regnskab for andet kvartal. Enalyzer og Hydract vil præsentere regnskab for første halvår, mens Freetrailer vil præsentere regnskab for fjerde kvartal af selskabets skæve regnskabsår.

Den 27. august: Vil DecideAct levere regnskab for første halvår.

Uge 35

Den 29. august: Vil FOM Technologies, Danish Aerospace Company og Relesys levere regnskab for første halvår.

Den 30. august: Vil Jobindex, MapsPeople, RISMA og OmniCar præsentere regnskab for andet kvartal. Hove, Astralis, FastPassCorp, Hypefactors og Alefarm Brewing vil levere regnskab for første halvår.

Den 31. august: Vil Re-Match og Movinn levere regnskab for andet kvartal. BactiQuant, Conferize og Monsenso vil levere regnskab for første halvår.

Bemærk: Da datoerne kan ændre sig, kan det være en god idé løbende at følge selskabernes egne kalendere, eller vores regnskabskalender, som vi forsøger at opdatere, hvis vi støder på en ændring. Gennem vores regnskabskalender kan du ligeledes tilføje regnskaberne til din personlige kalender, så du kan holde overblik over de regnskaber, som du personligt finder interessant.