Der er mange SaaS-selskaber på den danske vækstbørs. Her kan blandt andet nævnes Agillic, Digizuite, Hypefactors, Impero, Konsolidator, MapsPeople, OrderYOYO, RISMA, Relesys, SameSystem m.fl.

For at sammenligne disse selskaber, som er bygget op omkring en abonnementsforretning, er The SaaS Capital Index relevant at følge. Dette indeks består af en række SaaS US-noterede virksomheder, og beregner en gennemsnitlig ARR-multipel mellem selskaberne. Det er dog vigtigt at bemærke, at der på The SaaS Capital Index befinder sig større virksomheder såsom Zoom, Unity og Adobe. Den gennemsnitlige market cap er på over 14 mia. USD, hvorfor virksomhederne er meget større end minibørsselskaberne.

De seneste tal fra The SaaS Capital er blevet offentliggjort, og her fremgår det, at ARR-multiplen har fortsat sin nedtur gennem maj måned, hvorfor The SaaS Capital Index således har oplevet fald gennem alle årets første fem måneder.

Pr 31. maj er ARR-multiplen på 8,3x, hvilket er en tilbagegang fra 8,9x i forrige måned. På samme tidspunkt sidste år var ARR-multiplen på 14,7x. Sidst ARR-multiplen var lavere, var efter Corona ramte aktiemarkedet, hvor indekset i slutningen af marts 2020 havde en ARR-multipel på 8,1x. Foruden de pludselige store fald under Corona, skal vi tilbage til december 2018 for at finde en lavere ARR-multipel. Dengang havde The SaaS Capital Index en ARR-multipel på 8,0x.