SameSystem blev noteret på First North i slutningen af juni 2021. SameSystem er et SaaS-selskab, og handles lige nu til en ARR-multipel på under 11x. Dette er væsentligt under gennemsnittet på The SaaS Capital Index, som i slutningen af juni 2021 var på 15,5x.

SameSystem leverer en komplet platform til arbejdsstyring i detailvirksomheder. SameSystems platform kan hjælpe virksomheder med at optimere sin drift ved at optimere antallet af ansatte, der er på arbejde på et givent tidspunkt. Dette kan føre til mere salg for færre omkostninger, samt bidrage til fastholdelse af medarbejdere, da butikkerne ikke vil have dage, hvor de er underbemandede.

Det som er med til at gøre SameSystems platform unik, er alle de mange features der bliver tilbudt, udover at optimere antallet af ansatte, som er på arbejde. Platformen fungerer mere som en elektronisk assistent til butikschefen, og kan endda arbejde på kryds af forskellige arbejdspladser i samme koncern.

SameSystem har en meget høj kundetilfredshed, og blandt kunderne er store virksomheder såsom IKEA, Bestseller, Nomal, Matas m.fl. Selve løsningen, som SameSystem tilbyder, kaldes en WTF-løsning. Med sin stærke position på det europæiske marked stræber SameSystem efter at blive Europas førende inden for Retail WFM-løsninger