Det danske biotekselskab, Scandion Oncology har her til morgen leveret regnskab for Q2 2021. 

Kvartalet har budt på flere forskellige højdepunkter. Blandt disse er, at de har haft succes i deres fase 2 studier med CORIST. 

CORIST er deres kliniske forsøg mod at mindske kemoterapi resistens ved tarmkræft, hvor det aktive stof FOLFIRI bliver brugt som behandlingsmetode. Scandion Oncology har ligeledes lykkedes med at finde en biologisk indikator for hvor effektiv behandlingen med SCO-101 vil være hos den enkelte patient. Dette vil blive brugt til at optimere udvælgelsen af patienter til anden del af fase 2 studierne.

Kvartalet har også budt på ændringer i organisationen. Tilbage i april meddelte Scandion Oncology, at Dr. Richard L. Schilsky er blevet en del af selskabets kliniske advisory board. Senere udnævnte Scandion Oncology Johnny Stilou som ny CFO. Johnny Stilou har en stærk baggrund, og har erfaring fra flere børsnoterede selskaber. Mange kan måske huske danske Veloxis, som i 2020 blev opkøbt og afnoteret fra Nasdaq Copenhagen. Johnny Stilou agerede i perioden fra 2007-2016 som EVP og CFO for Veloxis. 

Klokken 10.00 vil Scandion Oncology’s ledelse præsentere regnskabet gennem et conference call, som du kan finde her