SameSystem skal hjælpe Hugo Boss i Sydeuropa, hvor SameSystem skal styrke Hugo Boss’ digitalisering inden for workforce management i Portugal og Spanien.

SameSystem har store internationale ambitioner, og er nu repræsenteret i 23 lande over hele Europa.

Hugo Boss indgår samarbejde med den danske SaaS-virksomhed SameSystem for at styrke digitaliseringen og effektiviseringen af det tyske luksusmærkes butikker i Spanien og Portugal, som udgør et af virksomhedens største markeder i Europa. Hugo Boss har de seneste år skruet gevaldigt op for deres tilstedeværelse online, og den nye omnichannel-strategi stiller store krav til administrationen og håndteringen af koncernens butiksmedarbejdere.

Danmark er et af de mest digitaliserede lande i verden, men bevæger man sig syd for grænsen, er det en anden historie. Ifølge SameSystems CEO Henrik Salicath, er der et stort lovende vækstpotentiale syd for grænsen, og aftalen med Hugo Boss er et tydeligt bevis på, at SameSystems strategiske tiltag bærer frugt. Henrik Salicath udtaler:

Vi har kontorer på tværs af Europa, fordi vi ser et stort potentiale for øget digitalisering inden for workforce management uden for Danmarks grænser. Den nye aftale med Hugo Boss er endnu et eksempel på en trend, hvor store europæiske virksomheder vælger at tænke digitalt, når det kommer til vagtplanlægning, tidsregistrering og andre værktøjer til at optimere arbejdsgange. I Danmark har vi længe været gode til at benytte digitale workforce management-løsninger, hvilket kommer os til gode i udrulningen på nye markeder, hvor man stadig arbejder med pen, papir og Excel-ark.

SameSystem har desuden i dag meddelt, at de har fået tilsagn om at kunne låne op til 12 mio. kroner hos Vækstfonden, som i så fald vil blive udbetalt over to rater på henholdsvis 5 og 7 mio. kroner. Derudover har storinvestoren Ritlov ApS givet hensigt til at ville investere mindst 5 mio. kroner i SameSystem snarest muligt gennem udstedelse af nye aktier.