Scandinavian Medical Solutions blev tirsdag aften anerkendt som vinder af prisen som Rising Star 2023, da det internationale arrangement European Small and Mid-Cap Awards løb af stablen for 11. gang.

Scandinavian Medical Solutions har været på en imponerende vækstrejse i de seneste år, og noteringen på Nasdaq First North Growth Market tilbage i november 2021 satte yderligere skub til væksten.

Ni selskaber blev tidligere på året offentliggjort som nominerede til prisen, og senere på året blev feltet skåret ned til 3 finalister, som udover Scandinavian Medical Solutions inkluderede svenske LumenRadio og rumænske TTS. Prisen ’Rising Star’ tildeles en SMV (små eller mellemstore virksomheder) med en markedsværdi på op til 200 mio. EUR, der udviser et bemærkelsesværdigt vækstpotentiale.

Tidligere i år vandt Scandinavian Medical Solutions desuden prisen som årets børsnoterede vækstvirksomhed i 2023 af Foreningen af Børsnoterede Vækstvirksomheder. I den anledning fremhævede juryen íkke blot den flotte performance, der er langt over forventningerne fra børsnoteringen, men også en tydelig tilgang til kommunikation med hyppige investormeddelelser.

CEO for Scandinavian Medical Solutions, Jens Krohn, der snart vender til USA for at starte et nyt væksteventyr for selskabet, udtaler ifm. prisen som årets Rising Star:

Det er ganske overvældende at stå her med prisen i hånden. Jeg troede simpelthen ikke, at vi ville vinde. Feltet har været stærkt i år, så jeg var bare utrolig stolt over, at vi stod blandt de sidste tre nominerede. At stå her som ’Rising Star’ 2023 er helt utroligt – jeg kan med stolthed sige, at den her sejr skyldes vores fantastiske team og deres dedikation.