Scandion Oncology har de senere år haft stort fokus på deres lægemiddel SCO-101. Efter deres kapitalrejsning har selskabet dog fået mulighed for også at afdække det bibliotek af analoger, som de har opbygget.

Det sker ved ansættelsen af Iolanda Micco som chef for medicinal kemi. Iolanda skal screene de mere end 800 analoger, der kan gøre det muligt for Scandion at finde egnede kandidater til videre udvikling. Det skal være med til at skabe en balance i pipelinen og øge Scandions langsigtede værdiskabelse for interessenter.

Iolanda har en ph.d i medicinalkemi og 15 års erfaring indenfor området, hvor hun har arbejdet med projektledelse og lægemiddelsopdagelse. Hun kommer fra stillingen som Associate Director of Chemistry and Alliances fra Vipergen, der er en dansk biotekvirksomhed.

Scandion har på nuværende tidspunkt haft størst fokus på SCO-101, der er med i deres 2 kliniske studier kaldet CORIST (tyktarmskræft) OG PANTAX (bugspytkirtelkræft), samt et præklinisk studie der skal afdække SCO-101 i kombination med andre immunterapier i en række kræftformer. Det forventes, at der kommer resultater fra CORIST fase 2 og PANTAX fase 1b studierne i løbet af tredje kvartal. Foruden SCO-101 har Scandion også et præklinisk program i gang for SCO-201, der er målrettet solide tumorer.

Du kan finde yderligere information her.