Scandion Oncology har de senere år fokuseret på at forbedre kompetenceniveauet. Det startede med ansættelsen af Bo Rode Hansen som CEO i oktober 2020.

Bo har stor erhvervsmæssig erfaring, hvor han blandt andet har været global head of Roche RNA Therapeutics og General Manager hos Roche Innovation Center Copenhagen. Roche er et af verdens største medicinalfirmaer med mere end 100.000 ansatte.

Sidenhen er der blevet ansat yderst kompetente personer, som er med til at styrke kompetenceniveauet hos Scandion. Gennem 2021 har Scandion budt fire nye personer velkommen i ledelsen, fire til deres clinical advisory board og en til bestyrelsen. Der er dermed budt hele 9 mennesker velkommen gennem 2021. Siden Bo kom til, er Scandion vækstet fra 3-4 ansatte til mere end 15 ansatte.

Den første ansættelse var Dr. Maj Hedtjärn tilbage i marts, som ligeledes har en baggrund hos Roche. Hun var VP, Head of Drug Discovery, RNA Therapeutics hos Roche. Dr. Maj Hedtjärn er COO og Head of R&D hos Scandion.

Den seneste tilføjelse til ledelsen har været indenfor de finansielle poster, hvor Johnny Stilou kom til som CFO i juni. Johnny Stilou har været CFO i en lang række selskaber indenfor bioteknologi og pharma. Han var blandt andet CFO hos Veloxis Pharmaceuticals, som blev opkøbt i starten af 2020. Efterfølgende var han CFO hos Nuevolution, som blev opkøbt af Amgen, hvor han blev CFO hos Amgen Research Copenhagen.

Det store fokus på at få de rette folk med på teamet, kan også ses hos det svenske analysebureau Redeye, som giver folkene bag 4 ud af 5 mulige stjerner. Til sammenligning giver de 3 stjerner for forretningsmodellen og 1 stjerne for de finansielle forhold (ingen omsætning endnu).