Shape Robotics har i dag løftet sløret for sit nyeste produktilbud, der vil være klar til salg i fjerde kvartal i 2023, og forventeligt vil generere en omsætning på 10-15 mio. kroner i 2024.

Det nye produkt ’the mobile STEAM lab’ er skræddersyet til at løfte undervisningen og oplevelsen i klasseværelserne, hvor lærerne får mulighed for at bringe ny teknologi og interaktiv læring med til sine elever. Produktet omfatter en pakke af avancerede værktøjer såsom VR, robotteknologi og et bredt udvalg af undervisningsmateriale.

Den primære årsag til introduktionen af det nye produkt er at gøre STEAM labs tilgængelige for de uddannelsesinstitutioner, som ikke har mulighed for at implementere et STEAM lab på nuværende tidspunkt. Det kan bl.a. være pga. manglende plads på uddannelsesinstitutionen. Denne løsning er designet til at imødekomme dette behov, hvilket adskiller løsningen for selskabets traditionelle STEAM labs, og reducerer adgangsbarrieren for potentielle kunder.

Produktet vil som nævnt være klar til at blive solgt fra fjerde kvartal af indeværende regnskabsår, 2023. For det kommende fulde regnskabsår, 2024, forventer Shape Robotics at produktet vil generere en omsætning på 10-15 mio. kroner. Shape Robotics vil på fredag den 25. august forventeligt præsentere kvartalsrapport for andet kvartal 2023.

Shape Robotics’ CEO, André Fehrn udtaler ifm. det nye produkt:

This achievement is the result of a collaborative effort involving industry leaders Samsung, Lenovo, Avantis, and Graphtec. The mobile lab stands as a testament from strategic partnerships, and our commitment to exceptional in-house product development based on market demands.