Shape Robotics meddeler i dag, at grundlægger af Shape Robotics, David Johan Christensen, stopper efter gensidig aftale som Executive Vice President i Shape Robotics ved udgangen af juli 2022 og fortsætter som menigt bestyrelsesmedlem.

David Johan Christensen er opfinder helt ind til benet, og er en stor årsag til, at Shape Robotics er i den position, som virksomheden står i lige nu. Shape Robotics står netop nu foran en international vækstrejse med nye partnerskaber, og har det seneste år landet historisk store kontrakter med både private og offentlige skolesystemer i Rumænien, Storbritannien og Emiraterne.

Efter mange travle år hos Shape Robotics vil David Johan Christensen vende tilbage til sine teknologiske rødder i udviklingslaboratoriet og til et mere fleksibelt arbejdsliv. Selskabets administrerende direktør, André Fehrn, som har arbejdet tæt sammen med David gennem børsnotering, emission og virksomhedsopkøb i Rumænien, udtaler:

Jeg vil gerne takke David for hans store indsats med at skabe det Shape Robotics, vi har i dag. David er en Gudsbenådet opfinder og har skabt en virksomhed, der nu beviser sin relevans på både det personlige og det samfundsmæssige plan, og som slår igennem internationalt. Vi ønsker David held og lykke og vi ved, at der sikkert ikke går længe, inden han finder på noget nyt og fantastisk at udvikle, som også bliver til gavn for verden.