Shape Robotics meddeler her til morgen, at de er blevet valgt til at levere Fable robotter til et større antal skoler. Projektets potentiale for Shape Robotics er 40-75 millioner kroner i omsætning i perioden 2021-23.

Aftalens omfang og tidsperspektiv for implementering er at projektet udrulles på et begrænset antal skoler i 2021 og at den primære volumen af skoler vil være i perioden 2022-2023. Af denne årsag ændrer Shape Robotics ikke sine forventninger til 2021.

Projektet er omfattet af en bevilget tidsramme hvor projektet skal være afsluttet inden, og der er derfor en risiko for, at Shape Robotics ikke opnår det fulde potentiale. For at sætte potentialet i perspektiv, forventer Shape Robotics at omsætte for 14-17 mio. kroner i 2021.

Når flere detaljer er på plads, vil Shape Robotics give yderligere information til markedet. Ifm. nyheden udtaler selskabets CEO, David Johan Christensen:

Dette er klart den største mulighed Shape Robotics nogensinde har haft for at påvirke et helt lands uddannelsessystem og vi vil derfor arbejde hårdt og professionelt, som altid, på at sikre at projektet bliver en succes.