Scandinavian Medical Solutions har i dag offentliggjort den første ordre i det nye kalenderår, og fortsætter således den solide salgsstime fra sidste måned.

Scandinavian Medical Solutions har solgt en Philips 1.5T MRI-scanner til en nordamerikansk kunde. Dette salg udgør et beløb større end 2 mio. kroner, og offentliggøres derfor i henhold til selskabets informations – og kommunikationspolitik. Ordren ligger inden for intervallet 2,0-3,5 mio. kroner.

I december offentliggjorde Scandinavian Medical Solutions salget af to Siemens CT-scannere til en kunde i Europa, der samlet udgjorde et salg på 3,5-5,0 mio. kroner. Derudover leverede selskabet en brugt high-end GE PET/CT-scanner til en kunde i USA, hvilket udgjorde et salg på 2,0-3,5 mio. kroner. Afslutningsvist sikrede selskabet en ny stor aftale inden for udlejningsområdet, der udgør over 8,5 mio. kroner i aftalens flerårige løbetid.

Administrerende direktør i Scandinavian Medical Solutions, Jens Hvid Paulsen udtaler ifm. dagens ordre:

I SMS har vi et stort fokus på at dyrke stærke samarbejder, så vi bedst muligt kan være opdaterede omkring vores kunders behov – og herved bedst muligt imødekomme deres efterspørgsel. Det er utroligt glædeligt, når vi i samarbejde med vores indkøbsafdeling kan source systemer, som har de helt rigtige systemspecifikationer.