Scandinavian Medical Solutions har i dag annonceret salget af endnu en ordre inden for forretningsområdet, After Sales & Parts.

Ordren kommer i kølvandet på onsdagens offentliggørelse af en handel inden for samme område, og er dermed det fjerde offentliggjorte salg i forretningsområdet på få måneder. Forretningsområdet blev etableret tilbage i efteråret 2021, og har siden da serviceret et stigende antal kunder.

Der er endnu engang tale om en leverance af både komponenter og reservedele, der i den kommende tid skal bidrage til opgraderinger og forbedringer af flere systemer af forskellig modalitet. Salget udgør et beløb større end 2 mio. kroner og offentliggøres derfor i henhold til selskabets informations – og kommunikationspolitik. Ordren ligger inden for intervallet 2,0-3,5 mio. kroner. Levering og risikoovergang af udstyret er sket i uge 19, 2023.

Efter markedsluk har Scandinavian Medical Solutions desuden opjusteret sine forventninger, så de nu forventer at nå en omsætning på 150-165 mio. kroner i 2022/23 mod tidligere 140-155 mio. kroner. På EBITDA-niveau forventer selskabet nu at nå et resultat på 18,5-20,5 mio. kroner fra tidligere 17-19 mio. kroner.