I sidste uge annoncerede Scandinavian Medical Solutions, at de har leveret en Siemens Espree 1.5T MRI-scanner til amerikansk kunde. I går kunne selskabet igen annoncere et salg til en amerikansk kunde.

Scandinavian Medical Solutions har sikret salget af en sjældent udbudt Siemens Skyra 3T MRI-scanner, der blev produceret tilbage i 2013. Siemens Skyra 3T er en meget efterspurgt MRI-scanner på markedet for brugt billeddiagnostisk udstyr, men scannere af denne type er sjældent udbudt. Med en scanner som denne, kan brugeren diagnosticere med størst mulig sikkerhed, men derudover har producenten med dette system, grundet dets brede patientåbning, sikret en bedre patientoplevelse. Når denne scanner igen bliver installeret, vil hospitalet i mange år fremover være godt rustet til at tage imod patienter.

Salget udgør et beløb større end 2 mio. kroner og offentliggøres derfor i henhold til selskabets informations – og kommunikationspolitik. Ordren ligger inden for intervallet 3,5-5,0 mio. kroner, og ændrer ikke på selskabets tidligere udmeldte guidance for omsætningen og EBITDA.