Scandinavian Medical Solutions meddeler i dag, at de har sikret en handel inden for forretningsområdet After Sales & Parts. Forretningsområdet blev etableret tilbage i efteråret 2021, og har gennem de seneste 18 måneder serviceret et stadigt stigende antal kunder.

Salg af reservedele i denne branche inddeles oftest i flere forskellige områder, heriblandt kritiske dag-til-dag leveringer samt planlagte serviceringer og opgraderinger, som sikrer højere oppetid og øget scanningskvalitet på de forskellige scanningsløsninger. I dette tilfælde er der tale om en leverance af reservedele og komponenter, der skal bruges til flere af de ovennævnte områder.

Salget udgør et beløb større end 2 mio. kroner, og offentliggøres derfor i henhold til selskabets informations – og kommunikationspolitik. Ordren ligger inden for intervallet 2,0-3,5 mio. kroner.

Ordren ændrer ikke på de nyligt opjusterede forventninger fra Scandinavian Medical Solutions. Efter opjusteringen forventer Scandinavian Medical Solutions i regnskabsåret 2022/23 at nå en omsætning på 140-155 mio. kroner med et positivt EBITDA på 17-19 mio. kroner. Tidligere forventede selskabet at nå en omsætning på 125-140 mio. kroner med et positivt EBITDA på 15-17 mio. kroner.