Scandinavian Medical Solutions slutter måneden med at offentliggøre den fjerde ordre i januar 2024, efter selskabet allerede har offentliggjort tre ordrer i løbet af måneden.

Scandinavian Medical Solutions har i dag offentliggjort salget af en opgraderet Siemens MRI-scanner produceret i 2006 til en kunde i Sydeuropa. Salget udgør et beløb større end 2 mio. kroner, og offentliggøres derfor i henhold til selskabets informations – og kommunikationspolitik. Ordren ligger inden for intervallet 2,0-3,5 mio. kroner, og levering og risikoovergang af udstyret er sket i uge 5, 2024. Den totale offentliggjorte ordreværdi for januar udgør nu i alt 9,5-15,5 mio. kroner.

Adm. Direktør i Scandinavian Medical Solutions, Jens Hvid Paulsen udtaler ifm. dagens ordre:

Denne specifikke MRI-scanner blevet produceret tilbage i 2006, men fik i 2015 opgraderet dets software og hardware, hvilket er med til at sikre en markant forlængelse af scannerens levetidscyklus. Det betyder blandt andet at en scanner som denne fortsat er meget populær – en sådan type scanner giver nemlig kunden utrolig meget værdi for pengene.