Scandinavian Medical Solutions har i dag offentliggjort årsrapport for regnskabsåret 2021/22, hvor selskabet har løftet omsætningen med 54,3% ift. samme periode sidste år.

Således realiserede SMS en omsætning på 110,5 mio. kroner, hvor de samtidig løftede sit EBITDA-resultat til 15,4 mio. kroner svarende til en vækst på 40,9%. SMS har i regnskabsåret 2021/22 sat omsætningsrekord, hvilket i stor grad skyldes en kerneforretning i fortsat stor vækst. Eksisterende kundegrupper er gennem året blevet udvidet betragteligt både i Nordamerika og Europa, mens selskabet også på nyere markeder, b.la. i Mellemøsten og Afrika, oplever en stigende interesse for produkter og services.

Scandinavian Medical Solutions har i regnskabsåret 2021/22 overgået selskabets vækstmål. I august 2022 opjusterede selskabet den samlede guidance for omsætningen, og blot en måned senere annoncerede SMS endnu en opjustering – både for omsætning og EBITDA. I oktober annoncerede selskabet sine forventninger for 2022/23, hvor SMS forventer at nå en omsætning på 125-140 mio. kroner med et positivt EBITDA på 15-17 mio. kroner.

Hen over det næste år ønsker SMS at arbejde for yderligere udvidelser af produktporteføljen, så selskabet fortsat kan imødekomme den stigende efterspørgsel og de specifikke forespørgsler på en bred vifte af udstyr af høj kvalitet. Hospitaler og klinikker skal i hele verden tænke ud af boksen for at få kassen til at stemme og samtidig tilbyde bedre sundhedsresultater for deres patienter. Både SMS’ kerneforretning og udlejningskoncept har fokus på kvalitet og effektivitet til konkurrencedygtige priser, som dermed giver flere hospitaler muligheden for at tilbyde patienter en bedre behandling.

Selskabets administrerende direktør, Jens Krohn udtaler:

2021/22 var et fantastisk år for Scandinavian Medical Solutions. Til vores store tilfredshed overgik vi vores oprindelige ambitiøse forventninger betydeligt – vi har leveret høj organisk vækst i kerneforretningen. Vi har opnået den bedste indtjening nogensinde. Takket være en flot indsats fra alle vores medarbejdere og vores kunders engagement, er vores sundhedsfremmende løsninger kommet ud til endnu flere verdensdele.