Scandinavian Medical Solutions offentliggjorde i går endnu et salg. Denne gang en high-end Siemens MRI-scanner, som er blevet leveret til en trofast europæisk kunde.

Scanneren har haft sine første leveår i Danmark, og er i samarbejde med Siemens Healthineers blevet deinstalleret. Den solgte scanner skal fremadrettet indgå som vigtig scanningskapacititet på et europæisk hospital. Denne type MRI-scanner er udstyret med Tim-teknologi, der blandt andet sikrer kortere scanningstider og høj ydeevne. Derudover er det en af de korteste 3-Tesla scannere på markedet, hvilket betyder, at scannere af denne type kan installeres i selv mindre lokaler.

Salget udgør et beløb større end 2 mio. kroner og blev derfor offentliggjort i henhold til selskabets informations – og kommunikationspolitik. Ordren ligger inden for intervallet 2,0-3,5 mio. kroner. Levering og risikoovergang af udstyret er sket i uge 22, 2023. Ordren ændrer ikke på udmeldt guidance for omsætning og EBITDA i regnskabsåret 2022/23.

Scandinavian Medical Solutions offentliggjorde så sent som i forgårs endnu et salg til en europæisk kunde. Dette salg var ligeledes i intervallet 2,0-3,5 mio. kroner, hvor de leverede en opgraderet Siemens 1.5T MRI-scanner.