Konsolidator meddelte i går, at de har fået et lån på 15,5 mio. kroner, der sikrer selskabets samlede finansiering på 34 mio. kroner.

Konsolidator har tidligere skaffet 18,5 mio. kroner i en private placement under forudsætning af, at selskabet lavede en samlet finansieringsaftale på mindst 30 mio. kroner. Finansieringen sikrer, at Konsolidator kan tilbagebetale lånet til Formue Nord samt finansiere driften for 2023.

I dag har Formue Nord endvidere udmeldt, at de ønsker at konvertere 2,5 mio. kroner af lånet til aktier. Dermed nedbringes den samlede låneværdi til 22,5 mio. kroner, hvilket skaber likviditetsberedskab på 11,5 mio. kroner, der kan bruges til at udvikle forretningen.

2L Kapital og Denmark’s Export and Investment Fund (tidligere Vækstfonden) står bag lånet på 15,5 mio. kroner med en fordeling på henholdsvis 8 mio. kroner og 7,5 mio. kroner. Lånet har en løbetid på 6 år, og renten er sat til CIBOR3 + 10,5%. Den styrende rente CIBOR3 er på nuværende tidspunkt på 4,9%. Når lånet af indfriet, er Konsolidator uafhængige af ekstern kapital investering som følge af en profitabel forretning.

Konsolidator stiller en såkaldt Company Charge som sikkerhed for lånet, og udsteder herudover 482.565 warrants til långiverne, hvor yderligere informationer om pris blive offentliggjort i forbindelse med udstedelsen. Ifm. låneaftalen udtalte CEO, Claus Finderup Grove:

Vi er glade for at have indgået en fordelagtig låneaftale med 2L Kapital A/S og EIFO. Med 2L Kapital A/S har vi fået en partner, der kan bidrage med afgørende erfaringer til Konsolidators fortsatte vækstrejse. Med EIFO har vi fået en stabil partner, der forstår sig på SaaS vækst virksomheder. Vi ser frem til et givende samarbejde med begge låneudbydere, samt de nye investorer.