Scandinavian Medical Solutions har i dag meddelt, at de har leveret en 1.5T wide-bore MRI-scanner til en europæisk kunde og samarbejdspartner.

Den solgte scanner har med sin 70 cm brede gantryåbning sikret øget rummelighed, hvilket gør den attraktiv for mange hospitaler verden over. Derudover er scanneren udstyret med GEM-teknologi, Geometry Embracing Method, der forbedrer billedkvaliteten.

Salget udgør et beløb større end 2 mio. kroner, og offentliggøres derfor i henhold til selskabets informations – og kommunikationspolitik. Ordren ligger inden for intervallet 2,0-3,5 mio. kroner. Levering af udstyret og risikoovergang er sket i uge 20, 2023. Ordren ændrer ikke på udmeldt guidance for omsætning og EBITDA, som er blevet opjusteret to gange i indeværende regnskabsår.

Scandinavian Medical Solutions offentliggjorde desuden halvårsregnskab for det skæve regnskabsår i sidste uge. I første halvår realiserede selskabet en omsætning på 96,2 mio. kroner svarende til en organisk omsætningsvækst på 85%.