Scandinavian Medical Solutions meddelte i går, at de har sikret et salg af en brugt high-end Siemens MRI-scanner til en sydeuropæisk kunde.

Den solgte scanner er én af de bedste 3-tesla scannere på markedet, og sjældent udbudt på det brugte marked. Salget udgør et beløb større end 2 mio. kroner, og offentliggøres derfor i henhold til selskabets informations- og kommunikationspolitik. Ordren ligger i intervallet 3,5-5,0 mio. kroner.

Salget understreger den travle måned hos Scandinavian Medical Solutions, som allerede har offentliggjort flere ordrer gennem måneden. Det gælder bl.a. fire ordrer, som hver havde en værdi på 2,0-3,5 mio. kroner, og dermed tilsammen udgjorde 8-14 mio. kroner. Derudover meddelte Scandinavian Medical Solutions tidligere på ugen, at de har underskrevet en kontrakt på en langtidsudlejning af en modulær MRI-løsning. I hele aftalens flerårige løbetid havde denne aftale en værdi på over 8,5 mio. kroner. Efter gårsdagens ordre har Scandinavian Medical Solutions dermed offentliggjort seks ordrer i februar i henhold til selskabets informations- og kommunikationspolitik.