Scandinavian Medical Solutions har i dag offentliggjort, at de har underskrevet endnu en kontrakt på en langtidsudlejning af en modulær MRI-løsning.

Tidligere på måneden offentliggjorde Scandinavian Medical Solutions, at selskabet havde indgået en længerevarende aftale om en udlejningsløsning – og nu kan endnu en kontrakt offentliggøres. Med denne underskrevne kontrakt støtter Scandinavian Medical Solutions op om udbredelsen af mobile udlejningsløsninger, da der er tale om en udlejningsaftale, hvor den modulære løsning skal indgå som del af hospitalets scanningskapacitet i flere år fremadrettet.

Salget udgør et større beløb end 2 mio. kroner, og offentliggøres derfor i henhold til selskabets informations- og kommunikationspolitik. Ordren ligger over 8,5 mio. kroner i aftalens flerårige løbetid. Scandinavian Medical Solutions’ administrerende direktør, Jens Krohn udtaler:

Med vores udlejningsløsninger har hospitaler og klinikker i både ind – og udland en unik mulighed for, i kortere eller længere perioder, at forhøje deres scanningskapacitet og herved nedbringe ventetiden for deres patienter. Med den valgte løsning er vores kunde sikret en højt-ydende scanner i et rummeligt og lyst miljø.