Scandinavian Medical Solutions meddeler i dag, at de har sikret salget af en brugt GE PET/CT-scanner gennem underskrift af en ny kontrakt til en flergangskunde.

En scanner af denne type kombinerer PET- og CT-scanningen ved at lægge billeder fra de to scanninger ovenpå hinanden, hvilket gør det muligt at fremstille meget detaljerede billeder af kroppens celler og væv, hvorved diagnosticering af b.la. kræft muliggøres.

Salget udgør et beløb større end 2 mio. kroner, og offentliggøres derfor i henhold til selskabets informations – og kommunikationspolitik. Ordren ligger inden for intervallet 2,0-3,5 mio. kroner. Levering og risikoovergang af udstyret er sket i uge 31, 2023. Ordren ændrer desuden ikke på tidligere udmeldt guidance for omsætning og EBITDA i regnskabsåret 2022/23.

Scandinavian Medical Solutions opjusterede i sidste måned sine forventninger til regnskabsåret 2022/23, hvilket var den tredje opjustering på få måneder. Efter opjusteringen forventer Scandinavian Medical Solutions at nå en omsætning på 160-175 mio. kroner med et positivt EBITDA på 19,5-21,5 mio. kroner i det skæve regnskabsår. Scandinavian Medical Solutions afholder desuden investordag den 24. august 2023, hvor aktionærer og andre interesserede har mulighed for at møde ledelsen på selskabets adresse i Aalborg.