SPENN Technology har i dag meddelt, at de har modtaget et finansieringstilbud, der giver selskabet 30 mio. NOK. Dette sker gennem et konverterbart lån.

Lånet gives af en gruppe interesserede investorer, der har mulighed for at konvertere det lånte beløb til nye aktier til en kurs, der baserer sig på gennemsnittet for de seneste 30 dage forud for konverteringen.

SPENN har intentioner om at give alle investorer muligheden for at deltage i det konverterbare lån på de samme vilkår. Dette er dog uden et forhåndstilsagn inden generalforsamlingen den 29. december 2022. I denne forbindelse skal der udarbejdes et prospekt, der skal godkendes af det danske finanstilsyn.

I denne forbindelse udtaler SPENNs CEO, Jens Glaso:

In a financial environment that poses great challenges for tech and growth companies, we are very pleased to have found a source of financing that is shareholder friendly. Today, the company announces that convertible loans, backed by a selected group of investors, is the source for NOK 30 million in additional funding.

I november valgte CEO, Jens Glaso, såvel som CLO, Bård Bjerkås, at købe en betydelige mængde aktier i selskabet. De købte henholdsvis 16.184.817 og 19.441.123 aktier begge til kurs 0,10.