Selvom julen er kommet nærmere gennem den seneste uge, har virksomheder på den danske vækstbørs ikke siddet på hænderne. Det har været en begivenhedsrige uge med mange nyheder, hvor røde tal har domineret, men Re-Match i toppen slutter ugen med en stigning på 48%.

Re-Match har været ude med to selskabsnyheder, herunder en handelsaftale mellem FOG og VENØ, hvor de er lykkedes med at skabe et produkt, hvor de genanvendte kunstgræsfibre indgår som et bærende element i den filt, der er monteret på bagsiden af akustikpanelerne; Recycled Turf Panels. Derudover har Re-Match sikret opførelsen af sin nye fabrik i Erstein, Frankrig, samt afgivet ordre på fabriksanlægget.

Relesys slutter ugen med en stigning på 4%, efter selskabet har opjusteret sine ARR-forventninger. Relesys forventer nu at nå en ARR på 44-45 mio. kroner ved udgangen af året mod tidligere 42-43 mio. kroner. Agillic har ligeledes opjusteret sine forventninger, og slutter ugen med en stigning på 3%.

Trophy Games har annonceret sine forventninger til 2023. Trophy Games’ forventninger til 2023 afspejler selskabets fokus på at vedligeholde sin stærke kapitalsituation samt større fokus på bundlinjen. I 2023 forventer Trophy Games bl.a. at nå en omsætning på 56-65 mio. kroner med et positivt EBITDA på 8-14 mio. kroner. Alefarm Brewing har ligeledes annonceret sine forventninger til 2023, hvor de i samme omgang var nødsaget til at nedjustere sine forventninger til indeværende regnskabsår.

BactiQuant har ligesom Alefarm Brewing og Trophy Games annonceret sine forventninger til 2023. De fastholdte samtidig sine forventninger til 2022. Shape Robotics har været ude at melde om en stærk afslutning på året, der gør, at de forventer at leve op til den guidance for 2022, som de har opjusteret fire gange gennem året.

I bunden denne uge slutter RISMA, LED iBond og Valuer. Sidstnævnte er indgået en likviditetsaftale med Jyske Bank, og dertil skal man huske, at december af nogle benyttes til at sælge ud af aktier med tab af skattemæssige hensyn. Der gælder nogle særlige forhold på vækstbørsen, der kan gøre denne effekt endnu mere relevant.