Freetrailer meddelte kort før jul, at de forlænger og udvider samarbejdet med Silvan til nu også at omfatte Freetrailers cykelkoncept med selvbetjeningssystemet Smart Charging System (SCS). Endvidere er 200 Silvan biltrailere blevet redesignet til understøttelse af en bæredygtig adfærd.

Freetrailer og Silvan har samarbejdet siden 2010, og udlejningsporteføljen er løbende blevet udvidet til de i dag mere end 500 udlejningstrailere, og som noget nyt nu også mere end 45 Freetrailer ladcykler med Freetrailers selvbetjeningssystem – Smart Charging System (SCS). Freetrailer overtager dermed leveringen af ladcykler til Silvans kunder.

Samtidigt har Freetrailer netop udskiftet 200 Silvan biltrailere i 41 varehuse over hele landet med et nyt og banebrydende design. De nye trailere er designet som bæredygtige flyttekasser, der kan købes i Silvan. Silvans flyttekasser er produceret af træfibre fra FSC-certificerede skove i Sverige. Ifølge Trine Bredow, der er Project Manager, Commercial Excellence hos Silvan, skal trailerdesignet gøre opmærksom på muligheden for at flytte lidt grønnere.

Igennem tiden er det blevet til tusindvis af gratis trailerudlån fra Silvans varehuse. Freetrailers Group CEO, Philip Filipsen ser de nye trailere som en løftestang til at accelerere deleøkonomien i Danmark endnu mere. Han udtaler:

Deleøkonomi og bæredygtighed står højt på vores agenda, og det gennemsyrer stort set alt, hvad vi foretager os her hos Freetrailer. Set i det lys er det ganske enkelt fantastisk med en partner som Silvan, der tør tænke ud af boksen og lave kreative, sjove og miljørigtige tiltag til gavn for kunderne. Med de nye trailere tager vi endnu et stort skridt i forhold til at speede op for miljørigtig deleøkonomi i Danmark, og det er virkelig positivt. Samtidigt gør det mig stolt, at Silvan nu også har besluttet at benytte Freetrailers Ladcykel koncept som endnu et grønt tiltag til glæde for Silvans mange kunder.