SPENN Technology vil i morgen sætte fokus på de betydelige tiltag og aktiviteter, der på det seneste er blevet gennemført, hvad der arbejdes på, hvilke resultater der allerede er opnået og hvad de forventer vil ske i den kommende tid.

Der afholdes to webinarer i morgen onsdag den 8. november, et på norsk og et på engelsk. Det engelske webinar afholdes klokken 12:30 og det norske afholdes kl. 11.30. Tilmelding til et af de to webinarer sker gennem dette link.  Ved tilmelding modtages et link på mail 1 time før webinaret, der åbnes i en almindelig webbrowser.

SPENN kunne ved seneste regnskab meddele, at deres EBITDA-resultat var gået fra at være negativt med 22,6 mio. kroner i første halvår 2022 til at være negativt med 9,3 mio. kroner i første halvår 2023. På omsætningssiden kunne selskabet præsentere en stigning fra 70,3 mio. kroner i første halvår 2022 til 93,9 mio. kroner i første halvår 2023, hvorfor SPENN har oplevet vækst på både top- og bundlinjen.

I Zambia er SPENN Technology bl.a. aktive gennem datterselskabet Kazang Zambia, som i første halvår af 2023 realiserede en omsætningsvækst på 140% ift. samme periode sidste år, mens bruttoresultatet i samme periode blev løftet 126%. Senest har SPENN underskrevet en aftale med The Ministry of ICT og Innovation i Rwanda. Aftalen har til formål at styrke den finansielle inklusion og løfte lokalsamfundene indenfor blandt andet lærere, elever og sundhedspersonale.

Har man spørgsmål til selskabet på forhånd, er det muligt at sende disse til patrycja@spenn.com.