Trophy Games har i dag offentliggjort sine forventninger for regnskabsåret 2023, hvor de forventer at nå en omsætning på 56-65 mio. kroner.

Trophy Games’ forventninger til 2023 afspejler selskabets fokus på at vedligeholde sin stærke kapitalsituation samt større fokus på bundlinjen. Som noget nyt er Trophy Games begyndt at guide på EBT-niveau, ligesom selskabets guidance ikke længere inkluderer forventninger til potentielle opkøb, som selskabet tidligere har gjort. Det betyder dog ikke, at Trophy Games ikke har en ambition om at gennemføre opkøb, hvis den rette mulighed byder sig.

Det er forventet, at The Ranchers vil begynde at generere omsætning i 2023. Fra perioden august-december 2023 forventer Trophy Games at nå en omsætning på 10 mio. kroner fra denne titel, hvilket hænger sammen med en vis usikkerhed, som selskabet beskrev yderligere i sit CEO Letter i slutningen af november.

I 2023 forventer Trophy Games at nå en omsætning på 56-65 mio. kroner med et positivt EBITDA på 8-14 mio. kroner. Trophy Games forventer desuden at nå et EBT-resultat på 3-8 mio. kroner. I meddelelsen fremgår det også, at Trophy Games forventer at gå ud af 2022 med en likvid beholdning på omkring 28,5 mio. kroner uden gæld eller intentioner om at rejse yderligere kapital. Derudover har de valgt at nedskrive på Five og Warhammer AoS: Soul Arena i slutningen af 2022, hvilket budgettet for 2023 afspejler.

Trophy Games fremhæver særligt tre store begivenheder for 2023. Det gælder først og fremmest udrulningen af Shipping Manager, som blev lanceret i december, og ifølge selskabet har fået en lovende start. Train Manager er under udvikling, og forventes at blive lanceret i midten af 2023. Derudover forventes føromtalte The Ranchers, hvor Trophy Games er publisher, at blive lanceret i anden halvdel af året.