På torsdag afholder Trophy Games investordag, hvor aktionærer og andre interessenter er velkomne på selskabets kontor i København.

Her har man mulighed for at møde selskabets bestyrelsesformand, Jan Lehrmann, samt den daglige ledelse. Selskabet vil give en opdatering på udviklingen det seneste halve år, men hovedtemaet vil være Trophy Games’ tilgang til opkøb.

Derfor vil der også være flere case-oplæg, herunder omkring selskabets transportserie med særligt fokus på Airline Manager 4, som selskabet opkøbte allerede inden de havde første handelsdag på børsen. Dernæst vil der være oplæg omkring Tiny Titans, som blev opkøbt i slutningen af 2021, og var selskabets andet opkøb. Det tredje case-oplæg vil omhandle The Ranchers, hvor Trophy Games vil agere som publisher. Det fjerde og sidste case-oplæg vil omhandle opkøbet af PIU-PIU LT, som er en spiludvikler i Litauen, hvor Trophy Games i august købte 80% af aktierne.

Investordagen sker på torsdag d. 22. september fra klokken 15-17.30 på selskabets kontor tæt på Rådhuspladsen i København. Du kan se det fulde program og tilmelde dig gennem dette link.