Trophy Games offentliggjorde tilbage i februar årsrapport for 2022, og kunne kort efter annoncere en god start for selskabets nye spil i transportserien, Shipping Manager.

I årsregnskabet fremgår det tydeligt, at transportserien er blevet central for Trophy Games, som i 2022 hentede lidt under halvdelen af den samlede omsætning på 50,6 mio. kroner fra transportserien, der dog også var den klart største markedsføringspost for selskabet. Trophy Games benyttede 13,2 mio. kroner i markedsføring af transportserien, hvorimod de brugte 0,6 mio. kroner for sportserien, som er i en senere fase end transportserien.

Det store fokus på transportserien afspejles også i medarbejderne, hvor de ved årsregnskabet beskrev, at de havde 42 fuldtidsansatte, hvoraf 19 af disse arbejdede med transportserien. Disse medarbejdere er både beskæftiget med vedligeholdelse af de eksisterende transportspil, men også udviklingen af de kommende spil.

Trophy Games forventer at lancere det tredje spil i serien, Train Manager, i sommeren 2023, mens det fjerde spil, Truck Manager, har en målsætning om at blive lanceret i slutningen af 2023. Begge spil bliver bygget baseret på den samme ramme som Airline Manager og Shipping Manager. Shipping Manager blev lanceret i december 2022, og i februar 2023 udsendte Trophy Games en meddelelse omkring, at Shipping Manager havde rundet 200.000 installeringer for måneden, som var en ny rekord for Trophy Games.

Forhåbningerne hos Trophy Games er, at Shipping Manager kan matche omsætningen fra Airline Manager inden for et år. Airline Manager omsatte for 23,4 mio. kroner i 2022. Den resterende omsætning på 0,9 mio. kroner i transportserien i 2022 må derfor stamme fra Skyhaven og Shipping Manager, som nåede at være på markedet i en måned af regnskabsåret. Trophy Games vil forventeligt offentliggøre en opdatering for første kvartal den 17. maj 2023.